Topdek

Topdek

Topdek is gemaakt van outdoor PVC. Het is vormvast, stabiel, uv-bestendig en heeft uitstekende antislip eigenschappen. De kleur is door en door wat zorgt voor jarenlange kleurvastheid.

Bovendien is Topdek brandvertragend, 100% recyclebaar en goed schoon te houden met de meeste gewone schoonmaakmiddelen en water. Arbeidsintensief onderhoud behoort daarmee tot het verleden. Eventuele beschadigingen zijn eenvoudig en nagenoeg onzichtbaar te repareren.

Teak dekken

Tevens verzorgen wij het leggen van teak dekken en is een van onze specialiteiten, De teak dekken worden op traditionele wijze gelegd er vervaardigd uit massief teak hout.

Reparatie onderhoud

Een teak dek heeft onderhoud nodig.  Als er een plek op uw dek te lang nat blijft betekent dit, dat er een lekkage in uw dek is en daar moet u snel bij zijn, anders kunnen de gevolgen enorm zijn. Het is daarom belangrijk om aan uw dek de nodige aandacht te schenken. Mocht u twijfelen aan de waterdichtheid van uw dek schroom niet om contact op te nemen voor een controle op de cruciale punten.

Voorkomen is beter dan genezen!

Door onze overdekte insteekhaven en zonder afhankelijk te zijn van de weersomstandigheden kunnen wij  dergelijke  reparaties snel en vakkundig uitvoeren.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

topdektopdek